Aktuellt

Brizad söker Familjehemskonsulent i Sydvästra Sverige (Halland, Västra Götaland)

  1. Startsida
  2. /
  3. Aktuellt
  4. /
  5. Brizad söker Familjehemskonsulent i Sydvästra Sverige (Halland, Västra Götaland)

Beskrivning av tjänsten

Familjehemskonsulenten har en hög tillgänglighet och ger regelbundet handledning/vägledning i familjehemmet. Konsulenten samordnar insatserna och lägger stor vikt vid att aktivt möjliggöra en god relation mellan individen, biologisk familj och familjehemmet.

Arbetet ställer höga krav på självständighet och flexibilitet.

Tjänsten förutsätter att du har körkort då det är mycket bilkörning.

 

Kvalifikationer för tjänsten

Brizads familjehemskonsulenter har en gedigen erfarenhet av att arbeta med familjehemsvård. Du är socionom eller innehar en annan likvärdig utbildning. För oss är personlig lämplighet av stor vikt. Du har god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Du bör vara öppen för flexibla arbetstider, då det ibland krävs arbete på obekväma tider.

 

Vi erbjuder dig

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap och närvarande arbetsledare som deltar i det löpande arbetet. Vi har kollektivavtal med tjänstepension samt andra löneförmåner.

Vi tillämpar löpande intervjuer för tillsättning av tjänsten. Skicka ditt CV samt en kort beskrivning om din nuvarande livssituation (brev) till: ansokan@brizad.se

ansokan@brizad.se

 

Välkommen med din ansökan senast 8 december!

Aktuellt

Vi växer geografiskt!

Brizad välkomnar familjehemskonsulent Madelene Johansson. Detta innebär att vi nu även finns i Kronobergs och Jönköpings län!

Läs mer »