Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.

Aktuellt

  1. Startsida
  2. /
  3. Aktuellt
  4. /
  5. Brizad söker Placeringskonsulent/ Familjehemsrekryterare

Brizad söker Placeringskonsulent/ Familjehemsrekryterare

Brizad Behandlingskonsult AB arbetar med Konsulentstödd familjehemsvård med särskild inriktning på svår och komplex problematik. Läs mer på brizad.se
Har du erfarenhet av socialt arbete och familjehemsvård så kan vi erbjuda dig en kombinerad tjänst som Placeringskonsulent och Familjehemsrekryterare. Tjänstestället är vårt kontor i Hudiksvall och tjänsten inleds med provanställning för att övergå till tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid.
Beskrivning av tjänsten
Tjänsten kombineras mellan att ta emot förfrågningar och matchas till lämpligt familjehem, samt rekrytera nya familjehem, intervjua och färdigställa utredningar.
Arbetet ställer höga krav på självständighet, flexibilitet och samarbetsförmåga då du har en koordinerande funktion mellan kund, familjehem och familjehemskonsulent.
Du måste ha en hög servicekänsla och vara stresstålig då hög tillgänglighet krävs. Tjänsten innebär även resor i stora delar av landet så körkort är ett krav.
Kvalifikationer för tjänsten
Du är socionom eller innehar en annan likvärdig utbildning. För oss är personlig lämplighet av stor vikt. Du har god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.
Du bör vara öppen för flexibla arbetstider, då det ibland krävs arbete på obekväma tider.
Vi erbjuder dig
En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap och närvarande arbetsledare som deltar i det löpande arbetet. Vi har kollektivavtal med tjänstepension samt andra löneförmåner som exempelvis friskvårdsbidrag.
Vi tillämpar löpande intervjuer för tillsättning av tjänsten. Skicka ditt CV samt en kort beskrivning om din nuvarande livssituation (brev) till: ansokan@brizad.se
Välkommen med din ansökan senast 10 mars!

Aktuellt